05.12.2022

Pořiďte si chytré akvárium

Ovládejte svoje akvárium na dálku, ať už jste na dovolené či v práci. Stačí pár kliků na vašem chytrém mobilu a vše je zařízeno – od krmení rybiček až po změnu teploty vody. To vše můžete sledovat pomocí Smart kamery od Juwelu!

Neváhejte, teď je nejlepší čas na nákup SMART PRODUKTŮ ještě z jednoho důvodu, Vánoce se totiž kvapem blíží a dárek v podobě chytrého akvaristického zařízení jistě udělá radost.

Na našem e-shopu si můžete vybrat z množství chytrých produktů. Od automatických krmítek až po akvarijní kamery nebo chytré osvětlení.

SENTIA SMART PRODUKTY

SEACHEM Modulární dávkovací čerpadlo Sentia dose (primární jednotka)

Pomocí tohoto dávkovacího čerpadla můžete spolehlivě a stabilně dávkovat hnojivo nebo jiné tekuté přípravky pro akvaristiku s přesností na 0,1 ml rozděleně na různé dávky během dne nebo týdne v průběhu celého roku.

Aplikace, kterou můžete ovládat přes chytrý telefon nabízí dávkování přípravků Seachem, avšak i přípravky od jiných výrobců. Aplikace Vám pošle upozornění před vyčerpáním hnojiva z dávkovací nádoby (balení přípravku).

Rovněž upozorní na pravidelný test vody. K této primární jednotce můžete připojit nekonečné množství sekundárních jednotek, které se objeví v aplikaci hned po připojení k primární jednotce. Krásné rostliny a zdravé akvárium bez starostí.

Mějte svůj dávkovací režim pod kontrolou!

SEACHEM Modulární dávkovací čerpadlo Sentia doser (sekundární jednotka)

Připojte neomezený počet sekundárních jednotek k primární jednotce a ovládejte je všechny ze stejné aplikace na vašem smartphonu.

JUWEL SMART PRODUKTY 

JUWEL Akvarijní kamera SmartCam

Kamera JUWEL SmartCam vám umožní pohodlně sledovat vaše akvárium odkudkoli. Ať už jste na dovolené, v kanceláři nebo na cestách, s JUWEL SmartCam můžete vždy sledovat živé dění ve vašem akváriu v reálném čase prostřednictvím živého přenosu.

JUWEL Automatické krmítko SmartFeed 2.0

Automatické krmítko SmartFeed 2.0 je prvotřídní  krmítko pro každé akvárium JUWEL. Díky vyměnitelnému šnekovému dopravníku je vhodný jak pro granulované, tak pro vločkové krmivo.

JUWEL Řídící jednotka HeliaLux SmartControl

Pro ovládání osvětlení HeliaLux a HeliaLux Spectrum (nelze ovládat rampy MultiLux LED které jsou ve výbavě akvárií). S ovladačem můžete snadno naprogramovat a ovládat osvětlení úloh HeliaLux přes WLAN - ať už je to s mobilním telefonem, tabletem nebo počítačem.

AQUAEL SMART PRODUKTY

AQUAEL Socket Link Duo

Dvě ploché zásuvky, každá samostatně ovládaná aplikací AQUAEL AQUARIUM, dostupná pro telefony s Androidem a iOS. Aplikace umožňuje nastavit hodiny zapínání a vypínání zařízení a měnit nastavení osvětlení DEN a NOC.

AQUAEL Teploměr Thermometer Link WIFI

První elektronický teploměr ovládaný mobilní aplikací Aquael Aqu@rium. Teploměr je určen pro sladkovodní akvária, mořská akvária a terária.

AQUAEL Leddy Slim Link LED White 36 W, 100 - 120 cm

Provoz lampy a její parametry lze ovládat na dálku pomocí aplikace Aquael Aqu @ rium určené pro zařízení se systémem Android a iOS. 

Rozměry (šířka x hloubka x výška): 100 x 3 x 15 cm

Lumen: od 1 do 3800

Teplota barev: od 1 000 do 30 000 K

JBL SMART PRODUKTY

JBL Ovladač pro světla LED SOLAR Control WiFi

Na ovládání JBL LED SOLAR NATUR samostatně nebo v kombinaci s JBL LED SOLAR EFFECT. Data biotopů, efekty bouřky, západ a východ slunce ovládáte na vašem mobilním telefonu.

JBL Test vody PROSCAN, 24 proužků

Nová generace analýzy: Stáhněte si zdarma aplikaci ProScan, ponořte proužek do vody v akváriu, přiložte k barevné kartičce, oskenujte, hodnoty budou vyhodnoceny aplikací.

JBL Náhradní testovací proužky PROSCAN RECHARGE

Analýza a diagnostika vody přes Smartphone, pomocí aplikace ProScan. Kompatibilní s iPhone a iPad: iOS 5.0 nebo vyšší, Android 4.0 nebo vyšší.

SICCE SMART PRODUKTY

SICCE Čerpadlo XStream SDC 8500 l/h

Proudové čerpadlo XStream SDC je posledním přírůstkem do rodiny propojených Wi-Fi akváriových zařízení založených na cloudu. 

Ovládejte čerpadlo pomocí aplikace ContrALL a smartphonu.

SICCE Čerpadlo Syncra SDC 6.0, 2000 - 5000 l/h, 40 W

SYNCRA SDC jsou nejnovější generací čerpadel SYNCRA a jsou vybaveny integrovanými inteligentními systémy, které splňují potřeby pokročilých recirkulačních aplikací. Díky volnosti programování je ovladatelnost konečně spojena s výkonem, energetickou účinností, přímým nebo ponorným použitím a nízkou produkcí tepla.

TECO SMART PRODUKTY

TECOnnect WI-FI DEVICE

TECOnnect je základním nástrojem pro každého, kdo chce kontrolovat teplotu vody v každém okamžiku a všude.
Díky systému TECOnnect budete moci dálkově ovládat svůj chladič, měnit parametry a přijímat upozornění na změnu teploty.

Ovládání pomocí aplikace TECOnnect App (k dispozici pro Android a iOS)