AQUAEL Catspring napáječka s pohybovým senzorem

Výrobce:
Aquael
Kód produktu:
5905546334020
Dostupnost:
Na dotaz
1 473,13 Kč
1 217,47 Kč bez DPH

CatSpring je průtoková napáječka pro kočky a psy. Je vybavena pohybovým senzorem, který spustí proud vody pouze tehdy, když zaznamená pohyb, například blížící se kočku. Přítomnost pohybového senzoru zajišťuje nižší spotřebu energie, minimalizuje zvuky tekoucí vody a z dlouhodobého hlediska může prodloužit životnost výrobku.

Napáječka má tiché, energeticky úsporné čerpadlo s bezpečným napětím 5V a stupněm krytí IPX8, čidlo bránící chodu čerpadla "na prázdno", a LED diodu signalizující nedostatečnou hladinu vody pro správný chod čerpadla. Velká kapacita (2,5 l) znamená, že vodu v přístroji není nutné často doplňovat.

Čistotu vody v nádrži zajišťuje dvouvrstvý filtr, který je součástí sady : houba má za úkol zachytit zvířecí chlupy a vrstva aktivního uhlí odstraňuje nepříjemnou chuť a zápach.

CatSpring je vybaven funkcí nouzového skladování vody na horní úrovni nádoby, která zaručuje zvířeti nepřetržitý přístup k vodě i v případě výpadku proudu.

Způsob fungování napáječky lze přizpůsobit potřebám mazlíčka. Pokud vašeho mazlíčka zaujal pohyb vody, můžete si vybrat režim, kdy voda stéká z dekorativního šplouchajícího prvku jako ve fontáně. Po odstranění šplouchajícího prvku je voda stále v pohybu, ale teče klidněji – má také vyšší obsah kyslíku.

Napáječka CatSpring se doporučuje pro všechny kočky a psy, zejména pro starší, trpící onemocněními močových cest, krmené suchým krmivem a projevující nechuť pít vodu z tradiční misky. Zaručuje mazlíčkům neustálý přístup k filtrované vodě, což může pozitivně ovlivnit jejich zdraví. Jeho minimalistický, univerzální design a dekorativní prvek fontány z něj činí originální dekoraci bytu. CatSpring se vyrábí v Polsku, což zajišťuje kvalitu a bezpečnost materiálů, provozuschopnost a dostupnost vyměnitelných filtrů.